Εταιρία

Εταιρία

Συνδυάζοντας την έμπνευση, το όραμα και τη συνέπεια του ιδρυτή της εταιρίας- Αρχιμήδη Νεονάκη που δραστηριοποιείται στο χώρο της ανακύκλωσης από τις αρχές της δεκαετίας του 60- με το δυναμισμό, τον ενθουσιασμό και την προσήλωση του ανθρώπινου δυναμικού της, η ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΝΕΟΝΑΚΗΣ Α.Ε. κατέκτησε σύντομα μία από τις κορυφαίες θέσεις στον τομέα της ανακύκλωσης.
Με τα ίδια κίνητρα, η σημερινή Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος κ. Σοφία Νεονάκη και κόρη του ιδρυτή συνεχίζει την ανάπτυξη της εταιρίας εκσυγχρονίζοντας τις εγκαταστάσεις αλλά κι επενδύοντας σε υπερσύγχρονες τεχνολογικές μονάδες μηχανικής επεξεργασίας και παραγωγής μεταλλικών προϊόντων και κραμμάτων.  
 
Σήμερα η ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΝΕΟΝΑΚΗΣ Α.Ε. συγκαταλέγεται στις πρωτοπόρες επιχειρήσεις στον κλάδο της ανακύκλωσης εξάγοντας πάνω από 80% των μετάλλων που επεξεργάζεται.  
 
«ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ»
 
Για την ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΝΕΟΝΑΚΗΣ Α.Ε. το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί την κινητήρια ώθηση στην προσπάθεια που καταβάλλει η εταιρεία για περαιτέρω βελτίωση της ήδη επιτυχημένης πορείας της. Το σύνολο των εργαζομένων διαθέτει μεγάλη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία και ανταπεξέρχεται πλήρως στις απαιτήσεις που προτάσσουν συνεχώς οι νέες τεχνολογίες αλλά και το ανταγωνιστικό επαγγελματικό περιβάλλον της εποχής μας.

   

Συνεργασίες

περισσότερα

Πιστοποιήσεις - Αδειες

περισσότερα

Κατασκευή Ιστοσελίδας HellasSITES